O reteta nemaipomenit de gustoasa, asa ca va recomandam portie dubla daca aveti musafiri la masa de Pasti!

Ingrediente:

  • 1 kg. carne de miel – coaste si carne
  • 4 legaturi de usturoi verde
  • 4 legaturi de ceapa verde
  • 100 ml. ulei
  • 200 ml. bulion
  • sare si piper

Reteta:

  • Se spala carnea, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala. Atentie, se spumeaza din cand in cand.
  • Ceapa si usturoiul se spala si se taie in bucati de 4-5 cm.
  • Dupa ce a fiert carnea, se incinge uleiul intr-o tigaie si se calesc 5 min. ceapa si usturoiul. Peste aceastea, in tigaie, se dauga carnea. Se adauga bulionul, sarea si piperul, si se completeaza cu apa in care a fiert carnea.
  • Se fierbe aproximativ 10-15 min. pana se inmoaie ceapa, dupa care se da la cuptor preincalzit pentru 30-40 min, timp in care scade sosul.

Este o retata delicioasa, preparatul fiind recomandat a se servi ca fel principal!

 

 

 

 

Acest articol este proprietatea Pagina de Nutriție și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Se încarcă...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top